شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ روي سربند اين کودک يمني نوشته شده: "انا الشهيد القادم" يعني "شهيد بعدي منم". در زمانيکه "يونيسف" با نگراني خبر از آمار کودکاني مي دهد که در روزهاي گذشته در خيابانهاي صنعا کشته شده اند، انتشار اين عکس شايد براي او سرگيجه آور باشد!
اينکه مادري سربند "انا الشهيد القادم" به پيشاني کودک خود ببندد و او را به معرکه بياورد، اتفاقي است که جز کربلا را در يادها زنده نمي کند و کربلا داستاني است که فهم آن براي انسان غربي که "مرگ آگاهي" را بقول شهيد آويني عارضه اي رواني و به دور از نرماليته مي شمارد، حرام است!
و اما در عالم رازي است كه جز به خون فاش نمي شود. اين را آن كه دلش كربلايي است مي فهمد... احسنت به اين مادر و كودك.
سلام سرور عزيزم؛ جناب محمد جواد. حالا که اين جمله زيبا رو فرموديد، خوبه اينم عرض کنم که دليل اين که ملت يمن و بحرين اسارت رو برنميتابن اين فرمايش امام راحلمونه که: «ملتي که شهادت دارد، اسارت ندارد».
حسن صياد
رتبه 94
1 برگزیده
2190 دوست
محفلهای عمومی يا خصوصی جهت فعاليت متمرکز روی موضوعی خاص.
گروه های عضو
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله ارديبهشت ماه
vertical_align_top